040-7370638
  eten@bijalbrecht.nl

Online-Reserveren-Bij-Albrecht Online-Bestellen-Bij-Albrecht

 

Vegetarisch -, veganistisch restaurant…

Dat is "Bij Albrecht".

Bij Albrecht is veganistisch culinair genieten met verrassende smaakcombinaties.

 

Vegetarisch en veganistisch is het nieuwe vlees en vis

“Ontdek onze veganistische gerechten zoals je nog niet eerder hebt geproefd”.

De visie: “iedereen kan heerlijk en eerlijk genieten van veganistische gerechten, óók als je een liefhebber bent van een stukje vlees of vis”.

“Terwijl jij van jouw veganistisch gerecht geniet ben je gelijk lekker duurzaam bezig. Hiermee zetten wij de eerste stappen voor een duurzamere horeca en verkleinen wij direct onze footprint”.

In ons restaurant, gevestigd aan de Gagelstraat 6 in Eindhoven, is alles aanwezig voor een heerlijk eerlijke diner of borrel.

Reserveer of neem spontaan plaats in de ontspannen sfeer en laat je verrassen. Geen zin in een uitgebreid diner maar wel genieten van onze gerechten? Bestel jouw gerechten dan via onze take-away, en neem ze mee naar huis. 

Dieetwensen/restricties

Door onze plantaardige keuken en persoonlijke benadering aan tafel is het geen enkel probleem om met dieetrestricties te borrelen en/of te dineren in ons restaurant. Op onze menukaart zijn veel allergenen uitgesloten of bieden wij voldoende alternatieven die al standaard in het menu zijn opgenomen. Hebt u vragen over de gerechten? Dan helpt ons team u graag!

Seizoensgroenten

Onze menukaart wisselt per seizoen, omdat wij uitsluitend werken met seizoen producten. Ook hebben wij de wekelijkse Chef’s specials die je kan vinden op de borden in het restaurant.

Houdt ons vooral in de gaten op Facebook, Instagram en Twitter en mis niks van ons menu.

Keurmerk

Wij zijn aangesloten bij de vegetariërsbond & de verening voor veganisme.

        

Logo gastvrij nieuw klein  Vegan Friendly logo 150x70

 

Wat gasten over ons zeggen

Echt ontzettend lekker gegeten! Een heel verfijnde gadogado! Een mooi restaurant met fijne mensen en zorgzame bediening. Ontzettend blij dat Eindhoven een toffe plek met goed eten rijker is!"

- Kim Wolterink

 
"Gisteravond voor de eerste keer @BijAlbrecht gegeten. Super lekker en genoten van de vriendelijke ambiance en het goede personeel.
Gezond en duurzaam eten, zonder fratsen!"
 
-Cees
 
"Een heel fijn restaurant en voor ieder wat wils. Het eten was heerlijk en de sfeer in het restaurant was goed en rustgevend".
 
-Iris
 
 

Meer reviews

 

Blogs

Bereikbaarheid met een grote B

Guus Meeuwis is in town én wij zijn gewoon bereikbaar. In verband met de aankomende concerten van Guus Meeuwis 'groots met een zachte G' is de...

Ja ik wil...

...de nieuwsbrief van Bij Albrecht ontvangen! Blijf op de hoogte van alles wat ons beweegt 'Bij Albrecht'. Van heerlijk vegetarisch/veganistisch...