040-7370638
  eten@bijalbrecht.nl

Couverts - Reserveren - Grijs2 - 50px

Bij Albrecht tussen de grote namen

03 januari 2017

Bij Albrecht tussen de grote namen

Met trots geserveerd ... ...

 

Vegetarische kick!

De interview top van van de Foodbrigade 2016.

 

Waarom duurzaam ook zakelijk loont

Er zijn restaurants die verduurzamen en er zijn restaurants die een duurzaam voorbeeld voor andere horeca willen zijn. Bij Albrecht is zo’n voorbeeld. Chef-kok Manfred en natuurvoedingsdeskundige Bernadette Albrecht bewijzen dat je met een vegetarisch-veganistisch restaurant wél een ontzettend brede doelgroep kunt bedienen. ‘Bij veel healthy concepten misten we nog wel eens de smaak. Terwijl lekker en groenten prima samengaan.’

Inzetten op groente is zakelijk gezien ook ontzettend interessant, weet De Groentekok Frank Fol uit ervaring: ‘Qua inkoop zijn de meeste groenten voordeliger dan vlees, vis en gevogelte.’ Maar de prijzen drukken zit ‘m volgens Bernadette Albrecht ook in de werkwijze. ‘Wat er overblijft, gebruiken we in andere gerechten. We hebben nauwelijks waste en besparen zo ook op inkoop.’

 

Wil je het gehele interview lezen? klik dan hier.

 

Culinaire groet,

Team Bij Albrecht