040-7370638
  eten@bijalbrecht.nl

Online-Reserveren-Bij-Albrecht Online-Bestellen-Bij-Albrecht

Picknickmanden

19 juni 2017

Picknickmand 'Bij Albrecht'

Zon, fijne omgeving, goed gezelschap.....

en een picknickmand van Bij Albrecht met heerlijk eerlijk eten en drinken.

Bij Albrecht verzorgd jouw picknick.

Met onze fairtrade picknickmanden kan je overal eten en drinken waar je maar wilt. Ze zijn volledig met de hand gemaakt met duurzaam materiaal. De picknickmanden zijn eenvoudig te bestellen en te vullen met alles wat op de menukaart staat

Eenvoudig bestellen.

Een picknickmand bestellen is eenvoudig. Je kiest op onze picknick-menukaart wat jij graag wilt bestellen, dit geef je door via de email òf per telefoon. Wij maken samen een afspraak wanneer jij de picknickmand wilt ophalen en je kan gaan genieten. 

Picknickmand ophalen.

Dit doe je op afspraak bij ons in het restaurant.

Op zoek naar een mooie plek

Eindhoven kent veel natuur en mooie picknickplekken. Op de website van gemeente Eindhoven staan de mooiste parken opgesomd, mèt en zònder kinderspeeltuin. Zo is er voor ieder wat wils. 

Het retourneren van de picknickmand.

Wel net zo duurzaam. Wij geven de picknickmand met statiegeld drankflesjes, ons bestek, kelnersmes etc..., mee. Dit moet uiteraard geretourneerd worden, je kan dit doen op een overeengekomen afspraak òf tijdens onze openingstijden. 

Fair trade original Picknickmand

Fair Trade Original maakt producten die op eerlijke manier zijn producten produceert. De mand is vervaardigd uit Kaisagras (grassoort uit Bangladesh) en gerecycled plastic. Deze twee materialen zijn met elkaar gevlochten, waardoor de mand erg stevig is. 

Algemene voorwaarden