040-7370638
  eten@bijalbrecht.nl

Online-Reserveren-Bij-Albrecht Online-Bestellen-Bij-Albrecht

Ons verhaal

Ons verhaal  

Twee werelden…Samen één. Freddet Stamtafel ONS verhaal website

Manfred en Bernadette, Hij, chef-kok, zij, natuurvoedingsdeskundige. Hij kiest voor de optimale smaak! Zij voor de optimale voedingswaarde! Samen hebben ze een dochter die, zo jong als ze is, geen vlees of vis wil eten. En dus... werden ze vegetariërs. 

Dit is de gedachtegang achter het ontstaan van "Bij Albrecht." 

Manfred 

is een gepassioneerde chef-kok, die de afgelopen acht jaar als freelance-kok veel ervaring heeft opgedaan in de breedste zin van het woord. Van frites bakken tot sterrenrestaurants en alles wat daar tussen zit heeft hem doen worden tot wie hij nu is. Een bevlogen kok met passie voor topkwaliteit en ultieme smaakbeleving. Deze veelzijdigheid en professionaliteit heeft hem bewogen om in zijn eigen restaurant gasten te laten genieten van hoogwaardige producten die met zorg zijn bereid en een puur genot zijn voor je smaakpapillen. 

Bernadette

is een afgestudeerde natuurvoedingsadviseuse die zich heeft verdiept in wat voeding doet met het menselijk lichaam. Geïnspireerd door, aan de ene kant de weigering van dochterlief om vlees en vis te eten, en aan de andere kant de lichamelijke klachten wat voedsel teweeg kan brengen, zet zij haar kennis in om mensen bewust te maken van de belangrijkheid van gezond voedsel, om hiermee de individuele doelstelling op het gebied van algehele gezondheid en persoonlijk welzijn te behalen. 

Beiden 

hebben een passie voor de natuur die volgens hen alles biedt voor het welzijn van de mens. De keuze voor een biologisch vegetarisch/veganistisch restaurant is daarom een logisch gevolg van hun passie.  

Manfred laat je smaakpapillen glimlachen en Bernadette prikkelt je in de zingeving rondom voeding. 

Samen hebben zij één droom:

"Horeca met een minimale footprint, inspirerend voor een vegetarische c.q. veganistische lifestyle."