Veganistisch
restaurant 
Eindhoven

Veganistisch is het nieuwe vlees en vis.  

Ontdek onze veganistische gerechten zoals je nog niet eerder hebt geproefd”.

De visie: “iedereen kan heerlijk en eerlijk genieten van veganistische gerechten, óók als je een liefhebber bent van een stukje vlees of vis”.

“Terwijl jij van jouw veganistisch gerecht geniet ben je gelijk lekker duurzaam bezig. Hiermee zetten wij de eerste stappen voor een duurzamere horeca en verkleinen wij direct onze footprint”.

In ons restaurant is alles aanwezig voor een heerlijk eerlijke diner of borrel.

Reserveer of neem spontaan plaats in de ontspannen sfeer en laat je verrassen. Geen zin in een uitgebreid diner maar wel genieten van onze gerechten? Bestel jouw gerechten dan via onze take-away, en neem ze mee naar huis. 

Wij zijn aangesloten bij de Vegetariërsbond en de Nederlandse vereniging voor Veganisme.   

 

De keurmerken waarbij wij zijn aangesloten

Nederlandse vereniging voor Veganisme

Vegetariërsbond

Ultiem smaak Bij Albrecht

Smaak
X 
beleving

Onze menukaart wisselt regelmatig, omdat wij uitsluitend werken met seizoen producten. Ook hebben wij de wekelijkse Chef’s specials die je kan vinden op de borden in het restaurant.

Dieet dieetwensen Bij Albrecht

Dieetwensen 
X
restricties

Door onze plantaardige menu & persoonlijke benadering aan tafel is het geen enkel probleem om met dieetrestricties te borrelen en/of te dineren in ons restaurant. Op onze menukaart zijn veel allergenen uitgesloten of bieden wij voldoende alternatieven. Hebt u vragen over de gerechten? Dan helpt ons team u graag!

Snelle hap 
X
uitgebreid diner

jij kiest. 
Stel zelf jouw diner samen met onze à lá carte menu, bepaal hoeveel en welke gerechten jij wilt eten. 
óf 
laat je volledig verrassen door onze Chef voor de meest exclusieve ervaring! 
Laat ons weten of je 3-, 4 of 5-gangen wilt dineren. 
Misschien een bijpassend wijn en/of water arrangement erbij? 

Catering
X
op locatie  

Zoekt u culinaire invulling van een speciale aangelegenheid? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan een op maat gemaakt voorstel doen en met u bespreken wat uw wensen zijn.
Manfred en Bernadette, Hij, chef-kok, zij, natuurvoedingsdeskundige. Hij kiest voor de optimale smaak! Zij voor de optimale voedingswaarde! Samen hebben ze een dochter die, zo jong als ze is, geen vlees of vis wil eten. En dus...werden ze vegetariërs. 

Dit is de gedachtegang achter het ontstaan van "Bij Albrecht."

Manfred

is een gepassioneerde chef-kok, die de afgelopen acht jaar als freelance-kok veel ervaring heeft opgedaan in de breedste zin van het woord. Van frites bakken tot sterrenrestaurants en alles wat daar tussen zit heeft hem doen worden tot wie hij nu is. Een bevlogen kok met passie voor topkwaliteit en ultieme smaakbeleving. Deze veelzijdigheid en professionaliteit heeft hem bewogen om in zijn eigen restaurant gasten te laten genieten van hoogwaardige producten die met zorg zijn bereid en een puur genot zijn voor je smaakpapillen. 

Bernadette

is een afgestudeerde natuurvoedingsadviseuse die zich heeft verdiept in wat voeding doet met het menselijk lichaam. Geïnspireerd door, aan de ene kant de weigering van dochterlief om vlees en vis te eten, en aan de andere kant de lichamelijke klachten wat voedsel teweeg kan brengen, zet zij haar kennis in om mensen bewust te maken van de belangrijkheid van gezond voedsel, om hiermee de individuele doelstelling  op het gebied van algehele gezondheid en persoonlijk welzijn te behalen. 

Beiden 

hebben een passie voor de natuur die volgens hen alles biedt voor het welzijn van de mens. De keuze voor een 
duurzaam & veganistisch restaurant is daarom een logisch gevolg van hun passie.  

Samen laten ze jouw smaakpapillen lachen. 

Samen hebben zij één missie:

"Horeca met een minimale footprint, inspirerend voor een vegetarische c.q. veganistische lifestyle."

Recensies
Wat onze gasten over ons zeggen

“Erg lekker eten, je merkt dat er een topkok kookt, ook aan hoe het opgediend wordt. Wat dat betreft een prima locatie voor zakendiner. Maar daarbij is het ook heel kindvriendelijk! Het personeel ging heel leuk met onze dochter van 2 om en er is een speelhoekje. We gaan hier zeker nog vaker komen.” 
Robin
“Genoten bij Bij Albrecht. Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Schilderijtjes op je bord en ontzettend lekker. Een aanrader!” 
Annelies
“Bijzonder lekker eten. Mooi opgemaakt. Vriendelijk personeel. Zeker niet alleen voor vegetariers”
Dirk
“En alweer fijn en goed. Voor de derde keer in dit restaurant gegeten, nu in een ander gezelschap. evenals de andere keren heel tevreden"
Sfeervol, lekker en kleurrijke eten en met verstand van zaken.”
Marga 

Onze

OPENINGSTIJDEN

Din - Zat geopend vanaf 16:00 neem plaats tot 20:30.
De keuken sluit wanneer onze gasten klaar zijn met dineren

+31 (0)40 7370638

Share by: