''Serveer de succesvolle vegan recepten van Bij Albrecht vanuit jouw keuken''
Meer bruto/winst marge per gerecht, met een no waste gedachte.
Complete kennis en vaardigheden over de plantaardige keuken.
Verminderde Food Waste.
De groeiende doelgroep voorzien van plantaardige gerechten.
"Leer het geheim van culinair plantaardig koken en ontdek veganistische gerechten zoals je ze nog niet eerder hebt geproefd".
Ik ben Manfred Albrecht,
Een chef met een passie voor groenten.
Met ruim 20 jaar ervaring op alle niveau's van de horeca.
In 2016 opende ik restaurant Bij Albrecht in Eindhoven met de missie:
'horeca met een minimale footprint, inspirerend voor een plantaardige lifestyle'
Hier specialiseerde ik mijzelf in de plantaardige keuken op hoog niveau. Mijn kookstijl is erkend door gerenommeerde organisaties als Gault&Millau en de Heerlijk Top 500 2020 beste Restaurants van Nederland.
De meeste gasten in mijn restaurant lusten graag vlees en vis, maar willen eens een keer iets anders culinair. Maar...zij kiezen wel voor een bewuster voedingspatroon. Ik heb gemerkt dat dit een enorm groeiende groep is voor de horeca.
Tijd voor de volgende stap
Mijn doel is om zo veel mogelijk koks/professionals te inspireren en coachen om bewuster om te gaan met voeding en om in te spelen op de groeiende duurzame vraag van de plantaardige keuken.
Ik geloof dat de horeca daar een grote bijdrage in kan leveren.
Mijn missie c.q. droom en visie zijn en bestaan uit het trainen en coachen van chefs/professionals om de plantaardige keuken op de kaart te zetten.
"De succes recepten van Bij Albrecht waar al veel gasten van hebben kunnen genieten verdienen in elke keuken een podium".
Door de jaren heen heb ik naast het restaurant voor Inspiratielab ZIN, Summa college, Rooi Pannen, Cas Spijkers Academie, Rooi Pannen, Koning W1 College en HAS Venlo masterclasses mogen geven.
Op dit moment geef ik naaste het draaien van het restaurant ook gastlessen en workshops voor chefs en professionals in het bedrijfsleven. Hiermee inspireer ik chefs om de footprint zo klein mogelijk te houden voor een duurzaam culinair eindresultaat.
''Op naar een winstgevende horeca met een minimale footprint''
Culinaire groet,
Manfred
DIT IS DE TRAINING!
Wie?
Deze training is bedoeld voor alle ondernemers/chefs die klaar zijn voor de toekomst en hun koks de lekkerste Vegan gerechten te laten serveren.
Voor ondernemers/chefs die zich willen verbreden in de doelgroep en in willen spelen op de groeiende duurzame markt.
Voor ondernemers/chefs die meer omzet willen genereren met gerechten door te werken met een no-waste visie in de keuken.
Wat?
Een unieke training van 6 modules die ik speciaal ontwikkeld heb voor professionals.
6 modules verdeeld over 3 dagen, met persoonlijke kooksessies bij jou in de keuken.
Succes recepten van Bij Albrecht.
Waar?
Vanuit de locatie waar jij de gerechten wil gaan serveren.
Met de visie om gerechten te gaan serveren waarbij een wauw-factor ontstaat bij de gast.
Wees 'Future'-proof en speel in op de groeiende vraag naar smaakvolle vegan gerechten, en bereik meteen meer omzet. train jouw chefs tot een gevorderde plantbased foodspecialist.
Menu
6 trainings modules bestaande uit:
Menu
KHN;
Ruim 70% van de horeca ondernemers ziet dat gasten vaker kiezen voor een vegetarisch/veganistisch gerecht.
''Iedereen kan genieten van plantaardige gerechten ook als je een liefhebbber bent van een stukje vlees of vis''
''Duurzame gerechten zijn de toekomst in de horeca''
"Smaakvolle gerechten, succes recepten, chefs die getraind zijn met plantaardige producten".
Veelgestelde vragen
Hier staan antwoorden op enkele veelgestelde vragen.