Meer bruto/winst marge per gerecht, met een no waste gedachte.
Complete kennis en vaardigheden over de plantaardige keuken.
Verminderde Food Waste.
De groeiende doelgroep voorzien van plantaardige gerechten.
Ik ben Manfred Albrecht,
Een chef met een passie voor groenten.
Met ruim 20 jaar ervaring op alle niveau's van de horeca.
In 2016 opende ik restaurant Bij Albrecht in Eindhoven met de missie:
'horeca met een minimale footprint, inspirerend voor een plantaardige lifestyle'
Hier specialiseerde ik mijzelf in de plantaardige keuken op hoog niveau. Mijn kookstijl is erkend door gerenommeerde organisaties als Gault&Millau en de Heerlijk Top 500 2020 beste Restaurants van Nederland.
De meeste gasten in mijn restaurant lusten graag vlees en vis, maar willen eens een keer iets anders culinair. Maar...zij kiezen wel voor een bewuster voedingspatroon. Ik heb gemerkt dat dit een enorm groeiende groep is voor de horeca.
Tijd voor de volgende stap
Mijn doel is om zo veel mogelijk koks/professionals te inspireren en coachen om bewuster om te gaan met voeding en om in te spelen op de groeiende duurzame vraag van de plantaardige keuken.
Ik geloof dat de horeca daar een grote bijdrage in kan leveren.
Mijn missie c.q. droom en visie zijn en bestaan uit het trainen en coachen van chefs/professionals om de plantaardige keuken op de kaart te zetten.
"De succes recepten van Bij Albrecht waar al veel gasten van hebben kunnen genieten verdienen in elke keuken een podium".
Door de jaren heen heb ik naast het restaurant voor Inspiratielab ZIN, Summa college, Rooi Pannen, Cas Spijkers Academie, Rooi Pannen, Koning W1 College en HAS Venlo masterclasses mogen geven.
Op dit moment geef ik naaste het draaien van het restaurant ook gastlessen en workshops voor chefs en professionals in het bedrijfsleven. Hiermee inspireer ik chefs om de footprint zo klein mogelijk te houden voor een duurzaam culinair eindresultaat.
''Op naar een winstgevende horeca met een minimale footprint''
Culinaire groet,
Manfred
Deze training is bedoeld voor alle ondernemers/chefs die klaar zijn voor de toekomst en hun koks de lekkerste Vegan gerechten te laten serveren.
Voor ondernemers/chefs die zich willen verbreden in de doelgroep en in willen spelen op de groeiende duurzame markt.
Voor ondernemers/chefs die meer omzet willen genereren met gerechten door te werken met een no-waste visie in de keuken.
Een unieke training van 6 modules die ik speciaal ontwikkeld heb voor professionals.
6 modules verdeeld over 3 dagen, met persoonlijke kooksessies bij jou in de keuken.
Succes recepten van Bij Albrecht.
Vanuit de locatie waar jij de gerechten wil gaan serveren.
Met de visie om gerechten te gaan serveren waarbij een wauw-factor ontstaat bij de gast.
Module 1 De voorraadkast: In deze module gaan we de lekkerste recepten koken met de droge voorraad die je doorgaans in huis hebt.
Module 2 Plantaardige zuivel : In deze module gaan we koken met zuivelvervangers, denk aan boter, room, melk en eivervangers.
Module 3 Noten en Zaden: In deze module gaan we koken met producten die de essentiele plantaardige eiwitten bevatten.
Module 4 Peulvruchten en granen: In deze module komen de eiwitrijke bonen vooral naar voren. De verse boon is een veelzijdig product in de plantaardige keuken.
Module 5 Binden: In deze module gaan we ontdekken hoe we verschillende bereidingen de juiste binding kunnen geven in verschillende menugangen.
Module 6 Bereidingswijze van groenten. In deze module gaan we kijken hoe we een product door middel van verschillende bereidingswijzes een andere smaak, en structuur kunnen geven ten goede van de gastbeleving.
Hier staan antwoorden op enkele veelgestelde vragen.
De training wordt verdeeld over 3 dagen.
Dag 1 09:00/15:00
Dag 2 09:00/15:00
Dag 3 09:00/15:00
Tijden en dagen zijn in overleg met de opdrachtgever. In verband met de hoeveelheid informatie is het wenselijk om de dagen zo kort mogelijk achter elkaar te plannen met een maximum van 3 op een volgende weken.
De kosten voor de volledige training bedragen:
Dag 1 € 1250,-
Dag 2 € 1250,-
Dag 3 € 1250,-
Het verzorgen van een masterclass behoort ook tot de mogelijkheden.
Manfred Albrecht komt bij u op locatie en verzorgd een inspiratie sessie op het gebied van de plantaardige keuken.
Deze training is uitermate geschikt:
Hier wordt 1 hele dag voor gepland en gaan we met verschillende recepten aan de slag om de lekkerste recepten te koken.
De kosten van een complete dagsessie bedragen:
€ 750,-
Nee, deze training en masterclass zijn uitsluitend voor professionals.
Als je mij op social media volgt ontdek je waar je de plantaardige gerechten kan bestellen.