Voor professionals

''Serveer de succesvolle vegan recepten  van Bij Albrecht vanuit jouw keuken''



Meer bruto/winst marge per gerecht, met een no waste gedachte.

Complete kennis en vaardigheden over de plantaardige keuken.


Verminderde Food Waste.

De groeiende doelgroep voorzien van plantaardige gerechten.

"Leer het geheim van culinair plantaardig koken en ontdek veganistische gerechten zoals je ze nog niet eerder hebt geproefd".

Ik ben Manfred Albrecht,


Een chef met een passie voor groenten.  

Met ruim 20 jaar ervaring op alle niveau's van  de horeca.


In 2016 opende ik restaurant Bij Albrecht in Eindhoven met de missie:


'horeca met een minimale footprint, inspirerend voor een plantaardige lifestyle'


Hier specialiseerde ik mijzelf in de plantaardige keuken op hoog niveau. Mijn kookstijl is erkend door gerenommeerde organisaties als Gault&Millau en de Heerlijk Top 500 2020 beste Restaurants van Nederland.


De meeste gasten in mijn restaurant lusten graag vlees en vis, maar willen eens een keer iets anders culinair. Maar...zij kiezen wel voor een bewuster voedingspatroon. Ik heb gemerkt dat dit een enorm groeiende groep is voor de horeca.


Tijd voor de volgende stap

Mijn doel is om zo veel mogelijk koks/professionals te inspireren en coachen om bewuster om te gaan met voeding en om in te spelen op de groeiende duurzame vraag  van de plantaardige keuken.


Ik geloof dat de horeca daar een grote bijdrage in kan leveren.


Mijn missie c.q. droom en visie zijn en bestaan uit het trainen en coachen van chefs/professionals om de plantaardige keuken op de kaart te zetten.


"De succes recepten  van Bij Albrecht waar al veel gasten van hebben kunnen genieten verdienen in elke keuken een podium". 


Door de jaren heen heb ik naast het restaurant voor Inspiratielab ZIN, Summa college, Rooi Pannen, Cas Spijkers Academie, Rooi Pannen, Koning W1 College en HAS Venlo masterclasses mogen geven.


Op dit moment geef ik naaste het draaien van het restaurant ook gastlessen en workshops voor chefs en professionals in het bedrijfsleven. Hiermee inspireer ik chefs om de footprint zo klein mogelijk te houden voor een duurzaam culinair eindresultaat.


''Op naar een winstgevende horeca met een minimale footprint''


Culinaire groet,


Manfred

DIT IS DE TRAINING!

Wie?

Deze training is bedoeld voor alle ondernemers/chefs die klaar zijn voor de toekomst en hun koks de lekkerste Vegan gerechten te laten serveren.


Voor ondernemers/chefs die zich willen verbreden in de doelgroep en in willen spelen op de groeiende duurzame markt.


Voor ondernemers/chefs die meer omzet willen genereren met gerechten door te werken met een no-waste visie in de keuken.


Wat?

Een unieke training van 6 modules die ik  speciaal ontwikkeld heb voor professionals.


6 modules verdeeld over 3 dagen, met persoonlijke kooksessies bij jou in de keuken.


Succes recepten  van Bij Albrecht.




Waar?

Vanuit de locatie waar jij de gerechten wil gaan serveren.


Met de visie om gerechten te gaan serveren waarbij een wauw-factor ontstaat bij de gast.

Wees 'Future'-proof en speel in op de groeiende vraag naar smaakvolle vegan gerechten, en bereik meteen meer omzet. train jouw chefs tot een gevorderde plantbased foodspecialist.


Menu

6 trainings modules bestaande uit:

Menu



KHN;

Ruim 70% van de horeca ondernemers ziet dat gasten vaker kiezen voor een vegetarisch/veganistisch gerecht.

''Iedereen kan genieten van  plantaardige gerechten ook als je een liefhebbber bent van een stukje vlees of vis''

''Duurzame gerechten zijn de toekomst in de horeca''

"Smaakvolle gerechten, succes recepten, chefs die getraind  zijn met plantaardige producten".

Veelgestelde vragen

Hier staan antwoorden op enkele veelgestelde vragen. 

  • Wat krijg ik?

    • Complete kennis over de plantaardige keuken met bijbehorende recepten door middel van een training bestaande uit 6 modules
    • Meer bruto/winst marge op een gerecht.
    • Unieke succesrecepten van Bij Albrecht.
    • Uitwisseling met leveranciers  van unieke plantaardige producten.


  • Hoelang duurt een training?

    De training wordt verdeeld over 3 dagen.

    Dag 1 09:00/15:00

    Dag 2 09:00/15:00

    Dag 3 09:00/15:00

    Tijden en dagen zijn in overleg met de opdrachtgever. In verband met de hoeveelheid informatie is het wenselijk om de dagen zo kort mogelijk achter elkaar te plannen met een maximum van 3 op een volgende weken.

  • Wat zijn de kosten?

    De kosten voor de volledige training bedragen:


    Dag 1     € 1250,-

    Dag 2     € 1250,-

    Dag 3     € 1250,-



    • Deze training kan enkel en alleen in 6 modules gegeven worden.
    • Alvorens de aanvang van de training dient het dagdeel vooraf voldaan te zijn.
    • Bedragen zijn exclusief 21% BTW



  • Hoeveel deelnemers?

    • De training wordt enkel en alleen gegeven aan de werkzame wernemers binnen het bedrijf met een maximum van 12 personen.
    • Mocht het zijn dat er meedere werknemers zijn dan worden er extra trainingsdagen ingepland.
  • Kan er ook een Masterclass worden gegeven?

    Het verzorgen van een masterclass behoort ook tot de mogelijkheden.


    Manfred Albrecht komt bij u op locatie en verzorgd een inspiratie sessie op het gebied van de plantaardige keuken. 


    Deze training is uitermate geschikt: 


    • Als opvolging van de complete training .
    • Voor de meer ervaren plantaardige chefs.
    • Voor onderwijs.
    • voor toeleveranciers  in horeca. (groothandel)

    Hier wordt 1 hele dag voor gepland en gaan we  met verschillende recepten aan de slag om de lekkerste recepten te koken.


    De kosten van een complete dagsessie bedragen:


    € 750,-


  • Is het ook voor de consument?

    Nee, deze training en masterclass zijn uitsluitend voor professionals. 

    Als je mij op social media volgt ontdek je waar je de plantaardige gerechten kan bestellen.

Neem vandaag nog contact op met mij!

stuur mij nu een e-mail

Volg mij op social media

Share by: